Viskurs på väg

”Viskurs på väg” är en viskurs som tar sig hela vägen in i vardagsrum och kök runt om i landet. På många sätt är det att likna med ett home-party. En värd/värdinna som bjuder ihop sina vänner som deltagare. En kurs på drygt tre timmar där folkvisan står i centrum. I slutet av kursen finns möjlighet att spela in de låtar vi sjungit. Mitt mål är att varje deltagare ska gå ifrån kursen med ett antal nya visor i sin repertoar, oavsett om det är för att sjunga hemma i duschen eller från en scen.

Jag älskar folkvisor och jag vill gärna sprida dem till så många som möjligt. Jag har samlat på folkvisor i över tjugo år och för mig har de både ett kulturhistoriskt värde och ett stort underhållningsvärde. Mitt huvudintresse ligger i den västgötska folkvisan men även en hel del andra visor har letat sig in i min repertoar.

Boka kurs genom att maila kristin@fornfela.se så kommer vi överens om ett bra tillfälle.

Värden/Värdinnan bjuder ihop minst fem personer som vill vara med på kursen, står för lokal samt någon form av förtäring i pausen.

Övriga deltagare betalar en kursavgift på 350 kr/person.

Kursen riktar sig till alla nivåer. Fokus ligger på att lära ut folkvisor men vid önskemål går det även att rikta in kursen på stämsång eller framträdande.

Kurstid 3,5 h inkl. en lite längre paus.

Kontakt

kristin@fornfela.se
0703-428 625