Musik i Sommarkväll

Foto Johan Lundberg, Studio 1583

Under sommaren 2021 kommer Fornfela Trio åka ut med ett program framförallt riktat till kyrkor och musik i sommarkväll.  Vi har valt att kalla sommarens program för ”Tid och Rum”. Där blandar vi folkmusik och visor med psalmer och koraler.
Vid önskemål gör vi även rena folkmusik och visprogram. Längst ner på sidan finns ljudexempel från Hjälstads kyrka 2019. Hoppas du hittar vad du söker.

Tid och Rum

Ett omväxlande musikprogram för att njuta, skratta och inspireras.

Tid och Rum är ett baserat på folkmusik, visor och psalmer. Ett musikaliskt varierande program där vi erbjuder något för alla åldrar. I en tid när allt ställts på ända har vi har fått omvärdera våra liv, vår frihet, vår tid och det vi tar som självklart. Vi låter psalmernas och visornas texter vägleda oss att se vår egen situation i ett nytt perspektiv. Här och nu, där och då, tid och rum.

Om oss

I över tjugo år har vi turnerat runtom i Halland, Bohuslän och västra Götalands kyrkor med olika psalm-, folkmusik och visprogram.

Vi har våra rötter i i olika musik och scentraditioner. Kristin är i grunden folkmusiker och vissångare, men har stor erfarenhet av historiska evenemang. Hon bidrar med en fantastisk scennärvaro och publikkontakt till gruppen. Lennart började som klassisk gitarrist men är idag även en väl ansedd vissångare. Johan är slagverkare samt gitarrist och har även en bakgrund på teaterscenen och i den sceniska kören Amanda.

Foto Johan Lundberg, studio 1583

 

Fornfela Trio

Kristin Svensson – sång, fiol och fiddla
Lennart Svensson – sång och gitarr
Johan Ludvig Rask – sång, gitarr och slagverk

Covid och restriktioner – Boka nu!

Ingen vet idag hur det ser ut i sommar. Vare sig med smittoläge eller restriktioner. För att det ska fungera med planering och marknadsföring vill ändå rekommendera att ni bokar in oss så snart som möjligt så kommer vi överens om ett lämpligt tillvägagångssätt vid påtvingad avbokning. Vi är även öppna för alla former av kreativa lösningar som att spela utomhus, flera kortare konserter för små publikgrupper, spela digitalt eller vad vi kan tänka ut.

Kostnad

10.000 kr (Godkänd för f-skatt)

Boka/kontakt

Kristin@fornfela.se
0703-428625

Ur programmet Ljus 2019

 

Det tänds ett ljus, psalm 208 (live Hjälstads kyrka 2019)

Barn och stjärnor, psalm 744 (live Hjälstads kyrka 2019)

Ljus av ljus, psalm 488 (live Hjälstads kyrka 2019)