Lotta och Kristin

Vacker

En musikalisk djupdykning ner i den filosofiska frågan – vad är vacker? Ordet vacker har tolkats av otal antal poeter och kompositörer. Vad har vi runt oss som ger oss skönhet i vårt liv? Vad är det egentligen att vara vacker? Behöver vi kanske komma ihåg allt det fina vi har lite extra efter vår långa trista tid det sista året?

VI tar dig med på en resa som vi hoppas att du lämnar med ett leende och huvudet stolt!

Lotta och Kristin är bägge kända ansikten i trakten, och 2020 föddes ett samarbete där de utforskar hur deras respektive musikaliska världar kan mötas. Kristin är folkmusiker och vissångerska, medan Lotta har först och främst klassisk musikbakgrund. Detta har de själva tyckt varit väldigt spännande, och mötet har gett några oväntade tongångar, några finurliga vändningar och inte minst en hel massa musikaliska glädjesprång.

Lotta Karlsson – piano, orgel, sång
Kristin Svensson – fiol. fiddla, flöjt, sång

Programmet är ca 45 min med en plats för andakt efter ca 35 min. 

Kostnad: 7000 + resa

I tillfälle av restriktioner pga corona:

Musikerna har möjlighet att anlita tekniker för att streama konserten vid lite framförhållning. Vi är också flexibla med att flytta konserten till ett senare tillfälle om restriktioner gör att det ursprungliga inte blir möjligt. Vi rekommenderar ändå att det boka ett preliminärt datum om programmet är önskat, för att vara säker på att möjligheten att komma finns.