Kurser

Att sjunga tillsammans är att leva ihop, som kursledare älskar jag att dela med mig av allt jag i min tur lärt mig av andra som i sin tur lärt sig av andra. Kulturbärare är vi allihopa bara vi vill och tar oss tid att lära oss av varandra.

Här nedan finns några färdiga kurser och idéer, men hör gärna av dig om du är ute efter något annat så sätter jag gärna ihop allt mellan en en snabb och enkel till en lång och avancerad kurs anpassad för det du behöver. Kontaktuppgifter hittar du längst ned eller på kontaktsidan.

Viskurs på väg

Genom mitt fantastiska arbete reser jag mycket i vårt avlånga land, och ibland utanför. Den här kursen vänder sig till er som bor någonstans längs alla mina resor, som gillar att sjunga och som vill lära dig fler visor. Samla ihop minst 5 personer och hör av dig, så hittar vi ett datum när jag är i närheten av just dig.

Kostnad: 350 kr/person
Kurstid: 3,5 h inkl kortare paus för lunch eller fika
Lokal: Var som helst där hela gruppen får plats att sitta och det inte stör att vi sjunger.

Läs mer »

Viskurs

En kurs med fokus på den folkliga visan. Som kursdeltagare får du med dig ett antal visor. Vi kommer också jobba med några enkla och roliga sätt att sjunga och skriva egna stämmor.

Boka mig som kursledare för en förening eller företag:
Kostnad: Enl ök.
Kurstid: Enl ök.
Lokal: Var som helst där hela gruppen får plats att sitta och det inte stör att vi sjunger.

Sånglekar och ringdanser

Att leka är ett roligt sätt både att knyta ihop en grupp och få motion. Det är ett skönt och välkommet avbrott på konferensen, ett härligt inslag på uppstartmötet. Lekarna och danserna anpassas för olika åldrar och situationer.

Kostnad: enl ök
Tid: 20 min – 2 h
Lokal: Stor nog för att alla deltagare ska kunna stå i en stor ring

Kontakt och bokning

E-post: kristin@fornfela.se
Telefon: 0703428625