Konsert #31 – Vi är tillbaka!

Digitala konserter

Nu är det digital konsert igen. Efter tre veckors ofrivillig paus då både Johan och jag har legat sjuka i Covid-19 är vi äntligen friska och kan göra en konsert igen. Den här gången har vi laddat upp med ett blandat program med en rad både vackra, roliga och skabrösa visor och låtar.

Vi gjorde vår första digitala konsert den 19 mars och har sen dess gjort en konsert i veckan. Jag spelar och sjunger och Johan Lundberg från Studio 1583 ser till att allt det tekniska fungerar. 30 konserter har det blivit och nu laddar vi för konsert 31. Vi har haft en rad härliga gäster och teman och fler gäster och teman ska det bli. Målet är att fortsätta med konserter så länge pandemin hindrar vanliga konserter.

Vill du se konserten klickar du in på www.facebook.com/fornfela på torsdag 20.00 så kommer rätt. Det ska gå bra att se konserten via länken även för den som inte är medlem på facebook.

Väggkalender med folkvisor

Förutom de digitala konserterna är Johan och jag just nu i full gång med att göra en väggkalender med folkvisor för 2021. Tolv vissångare har valt ut varsin folkvisa till varsin månad. Folkvisan kommer presenteras i kalendern med noter, text och en länk där vissångaren sjunger visan.

De som är med är:
Januari – Sunniva Abelli
Februari – Kristin ”Fornfela” Svensson
Mars – Emma Björling
April – Monica Söderberg
Maj – Astrid Selling
Juni – Brita Björs
Juli – Anders Larsson
Augusti – Marie Länne Persson
September – Eva Rune
Oktober – Mirja Palo
November – Sofia Lilja
December – Susanne Lind

Beställ din kalender innan den 23 november. Du får den i brevlådan lagom till jul.
Beställ här.

Så länge. Var rädda om er! Håll avstånd och håll ut. Det kan inte sägas nog många gånger.

Kärlek i höstmörkret

Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *