Musikmaskinen i Tibro!

Den 14 februari 14.00 spelar vi Musikmaskinen på Blåbandsgården i Tibro.

Den mystiska mackapären som Erik hittat verkar inte fungera, har den gått sönder? Och vad är det för låda? Och hur vet man om den fungerar eller inte när man inte vet vad det är? Som tur är kommer kluriga Kristin förbi med sin fiol, och tillsammans med barnen och med hjälp av musikens viktigaste beståndsdelar puls, ton och spelglädje hjälper de Erik att få fart på lådan som visar sig vara en musikmaskin!

Musikmaskinen är en interaktiv musikföreställning som vänder sig främst till barn i förskoleålder, men uppskattas av hela familjen och skolbarn upp till tredje klass. Den är framtagen i samarbete med Musik i Syd och Malmö Musikhögskola och ingår i Musik i Syd Barn & Ungas kommande utbud 2018/2019. Förutom musik tar föreställningen upp teman som räkning, läsning och hur viktigt det är att vara – och ha – en bra kompis!

http://www.ask-upmark.se/musikmaskinen/index.html

Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *