Nytt år! Ny logga! Nya bilder! Nytt kontor!

Vintern är kulturarbetarens semestertid. I januari och februari minskar spelningarna och de lediga dagarna börjar visa sig. Men det är också en tid för reflektion och nystart. Är jag på rätt väg och åt vilket håll ska jag fortsätta. Helt enkelt en angenäm period.

Nu har jag också turen att vara sambo med en av de bästa fotografer jag vet. Så tack och bock för de här nya bilderna!

Foto: Johan Lundberg, Hped.se
Foto: Johan Lundberg, Hped.

Under hösten har jag flyttat in och gjort mig hemmastad på kreativa kontoret i Mariestad. I samband med det var det dags att fräscha upp loggan. Återigen var det nämnda sambo som klev in och skapade den här. Under våren kommer den att dyka upp på muggar och linnen (kanske). Jag är däremot helt säker på att den kommer finnas med både på hemsidan, facebook och på skylten vid kontoret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *