Clowner utan gränser – Show in the making

Dagen har kommit. Imorgon bitti 05.50 sätter vi oss i en taxi och startar resan mot Rumänien. Vi kommer vara där fram till den 7 november för att jobba med Clowner utan gränser.

Just den här resan är ett samarbete mellan svenska clowner utan gränser och finska clowner utan gränser. Vi som är med på resan är jag och Johan Holst från Sverige samt Pipsa, Petra, Hanna och turnéledaren Outi från Finland.

Vi kommer åka till Sibiu imorgon och vårt uppdrag är att göra föreställningar och workshops med Rumänska romer. Clowner utan gränser har som motto att ta skrattet dit skrattet behövs. Jag kommer fortsätta att skriva under resans gång men nu är klockan alldeles för mycket.

www.skratt.nu

image

One thought on “Clowner utan gränser – Show in the making

  1. Nu borjar Clowner utan Granser salja sin Skrattsalva for att samla in pengar till barn pa flykt. Alla pengar gar till deras arbete for att sprida hopp i den katastrof manniskor pa flykt befinner sig i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *